Algemeen

Liam Neeson is klaar met het maken van actiefilms

Maar voorlopig verschijnen er nog wel een paar...

door Bram de Groot om 12:29 in Algemeen
Alweer een paar jaar geleden liet actieheld Liam Neeson weten dat hij zou gaan stoppen met het maken van actiefilms waarin hij veelal op zoek is naar wraak. Maar nog altijd zien we de 69 jarige Noord-Ierse acteur jaarlijks in een aantal vaak redelijk ontvangen actiethrillers.

In gesprek met Entertainment Tonight heeft Neeson opnieuw de uitspraak gedaan dat hij het welletjes vindt met het genre dat hij zelfstandig een enorme impuls gaf met zijn rol als wraaklustige Bryan Mills in Taken uit 2008.

Maar welke films dan wel?
Tegen ET zei Neeson dat hij van plan is om na de komende actiefilms te gaan spelen in ander filmgenre, namelijk Britse romkoms. "Er staan er nog twee in de planning. Daarna denk ik dat het Engelse romantische komedies worden," aldus Neeson.

Of Neeson grapte tijdens het interview wordt niet helemaal duidelijk, maar de acteur wordt bijna 70 jaar en wie weet is hij daadwerkelijk wel een beetje klaar met de wraakfilms.

Komende periode verschijnen van Neeson de vier actiethrillers The Ice Road, Blacklight, Retribution en Memory. De actiefilms Marlowe en Charlie Johnson in the Flames moet de acteur nog opnemen.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Hij heeft volkomen gelijk , zijn actiefilms waren beter dan gemiddeld meestal maar het is beter nu te stoppen voor hij het soort acteur wordt wiens films lopende band werk worden genre Seagal en Willis .

Decepticon

Avatar

Nou, "lopende band werk" doet Neeson nu eigenijk al en af en toe zit er echt een goede tussen, maar imo is het meeste werk al middelmatig.

Headzz76

Avatar

He, Deja Vu. Dit is oud nieuws. Hij riep dit 5 jaar terug al.

Spider-fan

Avatar

Hij deed altijd wel actierollen naast drama, maar vanaf het succes van Taken is hij heel erg blijven steken in steeds hetzelfde soort actierollen. Ik snap ook niet dat dat bevredigend is, want hij is een serieuze acteur (Schindler's List, veel serieuzer kun je niet worden).

Decepticon

Avatar

Laat hem nog even een vervolg op The A-Team doen, hij was perfect als Hannibal.

David Mills

Avatar

@ Deception, waarom zou je een vervolg op The A-team maken, dat was een hele slechte film. Is inmiddels 11 jaar geleden, waarschijnlijk denkt de Studio er hetzelfde over. Hopelijk blijft dat ons bespaard

Dennis Rietkerk

Avatar

Ga nog maar eve door Liam, je doet het beter dan je leeftijd genoten. Altijd feest zijn flims!

Sunspot

Avatar

The Marksman was leuk, goed verhaal, zijn leeftijd ook goed erin verwerkt.

Hou van dat soort films, niet zomaar actiehelden die uit het niets even hordes slopen.

Mag van mij doorgaan, op een meer realistische manier zoals in The Marksman.

Sunspot

Avatar

@Spider-fan en Fluffer

Dat is ook weer niet zo wat mij betreft.

Neeson is niet zo een simpele actieheld en lijkt een voorwaarde te stellen als ze hem willen zien komen opdraven voor films.

Je ziet dat zjin leeftijd een grote rol speelt juist. top!

NieuwsFilm

meest populair