Stiekeme setfoto verraadt aanwezigheid Wonder Woman in 'The Flash'

Stiekeme setfoto verraadt aanwezigheid Wonder Woman in 'The Flash'

Althans, dat is de conclusie die fans trekken...

Nieuwe setfoto's van The Flash hebben weer wat meerdere verbindingen gelegd met DC multiversum. Zo is er nu een easter egg naar Wonder Woman ontdekt.

Naast de Batmans van Ben Affleck en Michael Keaton, een cameo van Grant Gustins Barry Allen plus de nieuwe Supergirl van Sasha Calle lijkt ook Gal Gadot op te komen draven voor een (kort?) optreden. Althans, dat is de conclusie die fans trekken na het zien van onderstaande foto's:

X
Het kiekje werd gedeeld op TWITTER door auteur Craig McDonald, gemaaktin de buurt van de Saint Patrick's Cathedral in Londen. De stad zal blijkbaar dienst doen als Central City, de traditionele woonplaats van de titulaire speedster (Ezra Miller).

Verbouwde voertuigen
We zien een auto die omgetoverd is naar een taxi en een bus waarvan de zijkant versierd is met een breed vullende poster van Gadot als Diana Prince.

De beeltenis wordt gebruikt als reclame voor het Central Park Children Fund. Of dit betekent dat het vermoeden van de fans juist is en Gadot daadwerkelijk in levende lijve haar opwachting gaat maken, moet nog door de studio bevestigd worden.

NieuwsFilm

meest populair