Algemeen

Stiekeme setfoto verraadt aanwezigheid Wonder Woman in 'The Flash'

Althans, dat is de conclusie die fans trekken...

door Arjen Rooseboom om 13:58 in Algemeen
Nieuwe setfoto's van The Flash hebben weer wat meerdere verbindingen gelegd met DC multiversum. Zo is er nu een easter egg naar Wonder Woman ontdekt.

Naast de Batmans van Ben Affleck en Michael Keaton, een cameo van Grant Gustins Barry Allen plus de nieuwe Supergirl van Sasha Calle lijkt ook Gal Gadot op te komen draven voor een (kort?) optreden. Althans, dat is de conclusie die fans trekken na het zien van onderstaande foto's:

X
Het kiekje werd gedeeld op TWITTER door auteur Craig McDonald, gemaaktin de buurt van de Saint Patrick's Cathedral in Londen. De stad zal blijkbaar dienst doen als Central City, de traditionele woonplaats van de titulaire speedster (Ezra Miller).

Verbouwde voertuigen
We zien een auto die omgetoverd is naar een taxi en een bus waarvan de zijkant versierd is met een breed vullende poster van Gadot als Diana Prince.

De beeltenis wordt gebruikt als reclame voor het Central Park Children Fund. Of dit betekent dat het vermoeden van de fans juist is en Gadot daadwerkelijk in levende lijve haar opwachting gaat maken, moet nog door de studio bevestigd worden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Tja screenrant en hun versie van een cameo. Good going Filmtotaal Smiley face

Robbepost

Avatar

Ik hoop dat Sjakie Snyder een cameo heeft!

Robbepost

Avatar

Thanks, die had ik volledig gemist Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Je kunt je beter afvragen wie er niet in zit.
Denk dat iedereen voorbij komt.

Speedster

Avatar

Niet teveel spoilen in titels pls Smiley face

NieuwsFilm

meest populair