Netflix voegt deze 4 films in elk geval nieuw toe komende week

Netflix voegt deze 4 films in elk geval nieuw toe komende week

Het wordt weer een prima week op Netflix.

Elke week weer voegt Netflix heel wat nieuwe content toe. En elke week blikken we vooruit op wat we de komende week verwachten. De komende zeven dagen verschijnen in elk geval vier nieuwe series op Netflix.

The House of Flowers: The Movie (2021)
Releasedatum: 23 juni
The House of Flowers: The Movie draait om de familie De La Mora. Zij bedenken een pan om in te breken in hun oude familiehuis, waar ze een verborgen schat van groot belang hopen te vinden.

Murder by the Coast (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tània Balló | | Releasedatum: 23 juni
In 1999 wordt de tiener Rocio Wanninkhof vermoordt. De ex-partner van haar moeder, Dolores Vazquez, is verdachte. Heeft ze het gedaan? Een tweede slachtoffer onthult de waarheid.

Good on Paper (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kim Gatewood | Cast: Iliza Shlesinger, Ryan Hansen, Rebecca Rittenhouse, Beth Dover | Releasedatum: 23 juni
Na jaren waarin ze haar carrière voorop gezet heeft, besluit een komiek het anders te doen. Ze ontmoet een man die perfect lijkt: slim, vriendelijk en succesvol. Maar is hij 'too good to be true'?

Sisters on Track (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tone Grøttjord-Glenne, Corinne van der Borch | Releasedatum: 24 juni
Een coming of age-verhaal over hoop, een thuis en het metaforische en letterlijke zusterschap van de jonge atleten Tai, Rainn en Brooke Sheppard, die in New York City leven en sporten.

NieuwsFilm

meest populair