Algemeen

'Jumanji'-fans kunnen blij zijn met dit nieuws over de toekomst van de franchise

Kevin Hart belooft je in elk geval nog een vierde Jumanji-film.

door Jim Pedd om 07:07 in Algemeen
Acteur Kevin Hart zegt dat er een vierde Jumanji-film zal komen. De populaire franchise werd in 1995 gelanceerd met acteur Robin Williams in de hoofdrol.

Toentertijd baseerde men zich losjes op het gelijknamige kinderboek van Chris van Allsburg uit 1981. De film slaagde behoorlijk, met een box office van 263 miljoen dollar. Twintig jaar later kregen we voor het eerst een vervolg, dat een gigantische hit bleek te zijn.

Vierde Jumanji-film
Eigenlijk zijn tot nu toe alle releases in de Jumanji-franchise een succes geweest. En gezien het einde van de derde film en de box office van dat deel (800 miljoen dollar wereldwijd), moest dat vierde deel er ook bijna wel komen. Dat werd begin dit jaar ook bevestigd en nu laat Kevin Hart er meer over weten.

Hart bevestigde tijdens een gesprek met Collider dat de vierde film er "absoluut" komt. Maar wanneer dat zo zal zijn is niet helemaal duidelijk en hangt af van de agenda's van de castleden. Iedereen heeft het druk.

"Dat wij die wereld van Jumanji mogen opbouwen en dat succes mogen boeken is monumentaal. Daar loop je niet van weg en dat willen zij allemaal ook echt niet," aldus Hart. Hij vertelde vervolgens dat iedereen wel aanwezig moet zijn, wat moeilijker is gezien de populariteit van de castleden.

Er wordt echter zeker aan gewerkt. Nu bezien wanneer de film er komt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dwarreldoerak

Avatar

Te gek kan niet wachten tot die uit komt yessssss

NieuwsFilm

meest populair