'Mortal Kombat'-acteur helemaal verbaasd door de reacties op zijn rol

Kano is het hart van Mortal Kombat!

De nieuwste versie van Mortal Kombat beviel behoorlijk goed bij fans van de games. De mythologie van de games werd prima neergezet en uitgelegd, zij het met heel veel expositie.

Heel veel humor zat er ook niet in de actiefilm. Met een duidelijke uitzondering in de vorm van Josh Lawsons Kano. De acteur was de enige acteur die duidelijk voor ogen had dat het uitgangspunt van de franchise behoorlijk debiel is en leek dan ook de enige te zijn die los mocht met z'n materiaal.

Heel populair
Geinig is dat voor fans Kano een van de hoogtepunten van de film was, misschien ook wel juist omdat hij zo opvalt tussen de andere personages. In een interview ging Lawson precies daar op in.

"Ik kan je zeggen, met mijn hand op m'n hart, dat ik misschien wel mijn beste recensies ooit heb gekregen voor Mortal Kombat. En dat had ik echt niet verwacht," aldus Lawson.

"Niet omdat ik dacht dat ik slecht werk leverde, maar meer omdat ik niet had gedacht dat iemand het op zou vallen. Ik ben heel, heel blij met de manier waarop mensen op Kano gereageerd hebben. En eerlijk gezegd heb ik meestal slechte recensies gekregen in mijn carrière. Dat ik voor de verandering juist positieve recensies kreeg werd enorm gewaardeerd."

De kans is groot dat hij aan de slag mag met een vervolg, want de film was op zowel HBO Max als in de bioscoop een succes.

NieuwsFilm

meest populair