Video

Brute trailer en poster 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'

Henry Golding speelt een van de meest geliefde G.I. Joe-personages.

door Zilko Tarici om 19:41 in Video
Een nieuw tijdperk voor het G.I. Joe-filmuniversum is officieel aangebroken. Paramount Pictures heeft vandaag de volledige nieuwe trailer voor Snake Eyes: G.I. Joe Origins, de nieuwe live-action film die deze zomer uitkomt vrijgegeven.

Snake Eyes dient als een reboot van de film-franchise, waarin Henry Golding de titulaire ninja-huurmoordenaar speelt. Na een eerdere teaser, biedt deze volledige trailer een behoorlijk duidelijke blik op de actievolle film die ons te wachten staat.

Golding is, misschien niet heel verrassend, zeer te spreken over het resultaat:

"De film is fantastisch. Dit is een personage dat we allemaal te gek vinden en ooit op de speelplaats hebben nagedaan. We hebben ons allemaal wel eens als ninja verstopt in de kast om onze broertjes en zusjes te pakken. Het is een mooie gedachte dat een hele nieuwe generatie kinderen Storm Shadow en Snake Eyes zullen nadoen. Ik ben ervan overtuigd dat Paramount er goed aan doet om dit universum op te bouwen door te focussen op één personage. Regisseur Robert Schwentke maakt dit daarbij een feestje voor cinefielen. Het is geen doorsnee actiefilm."

Naast Golding zijn er in Snake Eyes: G.I. Joe Origins ook rollen weggelegd voor Samara Weaving (als Scarlett), Úrsula Corberó (als The Baroness), Iko Uwais (als Hard Master), Andrew Koji (als Storm Shadow) en Steve Allerick als de vader van Snake Eyes.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er gaaf uit! Maar er is nog een nieuwe iets andere trailer vrijgegeven.


Coola

Avatar

Yes please

Sunspot

Avatar

Vorige films waren troep, dit lijkt me bijna zelfde te worden.

Dit is niet GI Joe!

Robbepost

Avatar

Ik vind het er ook niet best uitzien....... helaas.
Uit nostalgische gevoelens blijf ik hopen.......

Jkorpor030

Avatar

GI Joe .. ze hadden beter een nieuwe franchise kunnen beginnen. Laat JoeJoe lekker voor wat het is, iets uit een ver verleden

NieuwsFilm

meest populair