Poster: 'Loki' geeft de Variant van de 'God of Mischief' prijs

Is dit een belangrijke nieuwe schurk in het Marvel Cinematic Universe?

Morgen verschijnt alweer de derde aflevering van de Marvel-serie Loki op Disney+ en daarmee zitten we gelijk op de helft van de derde van de zes Disney+ / Marvel-series die we in 2021 op de streamingdienst te zien krijgen. Let op: SPOILERS!

In de tweede aflevering zagen we weer een nieuwe onthulling en deze zal een behoorlijke impact hebben op de rest van het zesdelige seizoen. We zagen namelijk de "Variant" van Loki van acteur Tom Hiddleston en dat was toch best wel een verrassing.

Poster voor de "Variant" van Loki
Zoals wel vaker bij nieuwe personages binnen de MCU-series krijgen we ook nu een personageposter. We zien het personage van actrice Sophia Di Martino (The Electrical Life of Louis Wain). Fans noemen we haar nu al 'Lady Loki', maar die naam is nog niet bevestigd.

De opvallende uitspraak "This isn't about you" van het personage is een hint naar dat de serie Loki de grootste verrassing nog niet heeft laten zien. Voor wat betreft het personage van Di Martino is het de vraag of ze grotere rol krijgt in het MCU. Mogelijk weten we morgen al meer!



NieuwsFilm

meest populair