Algemeen

Poster: 'Loki' geeft de Variant van de 'God of Mischief' prijs

Is dit een belangrijke nieuwe schurk in het Marvel Cinematic Universe?

door Bram de Groot om 09:47 in Algemeen
Morgen verschijnt alweer de derde aflevering van de Marvel-serie Loki op Disney+ en daarmee zitten we gelijk op de helft van de derde van de zes Disney+ / Marvel-series die we in 2021 op de streamingdienst te zien krijgen. Let op: SPOILERS!

In de tweede aflevering zagen we weer een nieuwe onthulling en deze zal een behoorlijke impact hebben op de rest van het zesdelige seizoen. We zagen namelijk de "Variant" van Loki van acteur Tom Hiddleston en dat was toch best wel een verrassing.

Poster voor de "Variant" van Loki
Zoals wel vaker bij nieuwe personages binnen de MCU-series krijgen we ook nu een personageposter. We zien het personage van actrice Sophia Di Martino (The Electrical Life of Louis Wain). Fans noemen we haar nu al 'Lady Loki', maar die naam is nog niet bevestigd.

De opvallende uitspraak "This isn't about you" van het personage is een hint naar dat de serie Loki de grootste verrassing nog niet heeft laten zien. Voor wat betreft het personage van Di Martino is het de vraag of ze grotere rol krijgt in het MCU. Mogelijk weten we morgen al meer!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Best knap voor een ladyboy

Master Of Films

Avatar

^
Smaken verschillen. Ik vind hem niet op Tom lijken.

Lurking metafan

Avatar

In de credits van volgens mij de Catalaanse versie stond heel sneaky 'Sylvie' voor het personage van Sophia di Martino. niet Variant of Lady Loki. Dit schijnt bevestigd te worden met sommige merchandise die uit komt.

Sylvie Lushton in de comic books is een gewone mens die op een gegeven moment magische krachten krijgt, waarvan uiteindelijk duidelijk wordt dat deze door Lady Loki werden gegeven (in de 'Dark Reign' era).

Sylvie komt in de comics later ook bekend te staan als the Enchantress, vandaar dat Loki die haar prijst met 'nice enchantment' in ep. 2 nadat ze Hunter B-15 overneemt, misschien al wel een stiekeme hint is naar Sophia's personage als the Enchantress - en anders een easter egg verwijzing naar de comic book versie.
(zo werd van Dottie Jones - Emma Caulfield - in Wandavision ook vermoed dat ze Arcana Jones was, maar bleek later (nog) niet het geval).

Geen idee hoe strak de Loki serie de comic books zal volgen in deze. We zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair