Video

Eerste beelden uit 'Jurassic World: Dominion'!

Check de trailer voor de extended look in de IMAX-zalen.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Vanaf 1 juli draait Fast & Furious 9 in de Nederlandse bioscopen en waarschijnlijk ook in de vele IMAX-zalen die Nederland rijk is. En wie weet zie je dan ook de 'Extended Look' op Jurassic World: Dominion.

Al even geleden verscheen een eerste foto uit de zesde Jurassic Park-film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen. De film van Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) werd door de gevolgen van de coronacrisis een jaar uitgesteld.

Trailer voor Extended Look Jurassic World: Dominion
Hieronder zie je nu een snelle trailer voor die Extended Look op Dominion. Je ziet vooral veel beelden van nieuwe dino's in de film, met de Dreadnoughtus, Quetzalcoatlus, Oviraptor, Nasutoceratops, Iguanodon, Moros Intrepidus en Giganotosaurus. Ook hoor de herkenbare filmmuziek uit de Jurassic World-films.

Verder lijken de beelden wel wat weg te hebben van een natuurdocumentaire en waarschijnlijk komen deze uit de proloog waarin we miljoenen jaren terug in de tijd gaan. Vanaf 9 juni 2022 draait Jurassic World: Dominion in de wereldwijde bioscopen.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Lijkt wel een pixar film.

Jkorpor030

Avatar

Zaten deze überhaupt bij de ontsnapte dinosauriërs uit de vorige film? Ik geloof het namelijk niet .. dus waar komen deze ineens magisch vandaan? Ze kunnen wel nieuwe erbij doen maar bij die ontsnapping scène was het aantal verschillende dinosauriërs niet zo heel groot. Ik krijg steeds meer een gevoel dat deze film heel slecht gaat worden en ik keek er juist zo naar uit.

Jkorpor030

Avatar

Hier een lijst met ontsnapte dinosauriërs die je zag in de vorige film. Ik zie er alleen Ankylosaurus bij staan
https://jurassicpark.fandom.com/wiki/2018_Dinosaur_Outbreak

eltorro

Avatar

^Het is een shot uit de jura tijdperk. Volgens mij heeft de T-rex namelijk ook veren.

Robbepost

Avatar

Buiten de ontsnapping zijn er ook illustere figuren met allerlei DNA samples en ander genetisch materiaal vertrokken dus alles is mogelijk.
Hoop dat deze beter is dan met name de vorige.

Coola

Avatar

Ziet erg goed. Erg mooie special effects

5ieb

Avatar

nu al fake... *zucht*

Artificialis

Avatar

Het wil maar niet lukken om CGI dinosauriërs een beetje geloofwaardig in beeld te brengen. Dan zie je hoe belangrijk het camerawerk van Steven Spielberg in de eerste twee films is geweest.

Jpfranchiselover2007

Avatar

Kunnen mensen even snappen dat dit een terugblik is uit de prehistorie is, dus dat het logisch is dat we dinosaurussen zien die we niet hebben zien ontsnappen in Fallen kingdom? Deze film wordt geweldig!! Echt de beste in de franchise!!! Op Jurassic Park 1 na natuurlijk!!Smiley face

Goku32

Avatar

Dit word niks

NieuwsFilm

meest populair