Eerste beelden uit 'Jurassic World: Dominion'!

Check de trailer voor de extended look in de IMAX-zalen.

Vanaf 1 juli draait Fast & Furious 9 in de Nederlandse bioscopen en waarschijnlijk ook in de vele IMAX-zalen die Nederland rijk is. En wie weet zie je dan ook de 'Extended Look' op Jurassic World: Dominion.

Al even geleden verscheen een eerste foto uit de zesde Jurassic Park-film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen. De film van Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) werd door de gevolgen van de coronacrisis een jaar uitgesteld.

Trailer voor Extended Look Jurassic World: Dominion
Hieronder zie je nu een snelle trailer voor die Extended Look op Dominion. Je ziet vooral veel beelden van nieuwe dino's in de film, met de Dreadnoughtus, Quetzalcoatlus, Oviraptor, Nasutoceratops, Iguanodon, Moros Intrepidus en Giganotosaurus. Ook hoor de herkenbare filmmuziek uit de Jurassic World-films.

Verder lijken de beelden wel wat weg te hebben van een natuurdocumentaire en waarschijnlijk komen deze uit de proloog waarin we miljoenen jaren terug in de tijd gaan. Vanaf 9 juni 2022 draait Jurassic World: Dominion in de wereldwijde bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair