3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Happy Death Day (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Rachel Matthews, e.a.
Studente Tree wordt op haar verjaardag vermoord en komt in een tijdlus terecht. Daardoor beleeft ze haar verjaardag telkens opnieuw, die dus telkens eindigt op het moment waarop ze wordt vermoord. Het biedt Tree de unieke kans om uit te vogelen wie het op haar voorzien heeft. Dat antwoord blijkt ook de sleutel te zijn om de cirkel te doorbreken en terug te kunnen keren.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a.
De vader van Tim is spoorloos verdwenen en hoewel iedereen aanneemt dat hij is overleden, weet Tim zeker dat hij nog in leven is. Samen met Pikachu, een Pokémon met een vlotte babbel, gaat hij op avontuur. Ze komen tijdens hun zoektocht achter een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen.

Back to the Future (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a.
De ietwat gekke professor Emmett Brown heeft een tijdreismachine gebouwd. De zeventienjarige Marty McFly, die het goed met hem kan vinden, gebruikt deze om terug naar het verleden te reizen. Daar ontmoet hij zijn ouders in hun jongere jaren. Door een fout brengt hij echter zijn eigen toekomst in gevaar.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair