Netflix

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

door Jeffrey Kouters om 17:58 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Fatherhood (2021)
Regie: Paul Weitz | Cast: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, e.a.
Matthew en Liz zijn in de zevende hemel na de geboorte van hun dochtertje Maddy. Een dag later gebeurt er echter iets vreselijks: Liz komt onverwachts te overlijden. Hierdoor komt Matthew alleen te staan voor het grootbrengen van Maddy. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.


Lees ook:#2 Wish Dragon (2021)
Regie: Chris Appelhans | Cast: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu, e.a.
Din, een student, vindt op een dag een oude theepot waarin een draak blijkt te zitten. Deze draak, genaamd Long, blijkt wensen te kunnen vervullen. Din krijgt drie wensen, maar zijn grootste wens is toch om weer in contact te komen met zijn jeugdvriendin Lina, die inmiddels een beroemd fotomodel is geworden. Ondertussen blijkt Long echter ook zijn eigen wensen te hebben.

#3 Company of Heroes (2013)
Regie: Don Michael Paul | Cast: Tom Sizemore, Chad Michael Collins, Vinnie Jones, e.a.
Tijdens de Slag om de Ardennen, het laatste grote offensief van Duitsers in de Tweede Wereldoorlog, ontdekt een groep Amerikaanse soldaten dat de nazi's in het diepste geheim een superbom aan het maken zijn. De soldaten besluiten door vijandelijke linies te gaan om een wetenschapper van de vijand te vinden die hen kan helpen om de Duitsers te stoppen.


Ook interessant:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair