De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Fatherhood (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Weitz | Cast: Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, e.a.
Matthew en Liz zijn in de zevende hemel na de geboorte van hun dochtertje Maddy. Een dag later gebeurt er echter iets vreselijks: Liz komt onverwachts te overlijden. Hierdoor komt Matthew alleen te staan voor het grootbrengen van Maddy. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.

Black Hawk Down (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, e.a.
Oktober 1993. De Amerikaanse troepen zijn op missie in Somalië en proberen daar een krijgsheer te stoppen die humanitaire hulpverlening dwarsboomt. De opdracht lijkt niet al te moeilijk, maar gaat al snel gruwelijk mis wanneer de vijand twee helikopters uit de lucht weet te schieten. De Amerikanen lijden zware verliezen en besluiten zich prompt terug te trekken uit het land.

The Goldfinch (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Crowley | Cast: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, e.a.
Theo Decker bezoekt samen met zijn moeder het Metropolitan Museum in New York. Daar raakt hij erg onder de indruk van een schilderijtje van een vogeltje. Terwijl zijn moeder alvast naar een andere zaal is gelopen, vindt er een bomaanslag plaats. Theo is een van de weinige overlevenden en weet in alle chaos met het kunstwerk naar buiten te lopen, zich niet beseffende dat dit zijn hele levensloop zal veranderen.


En verder onder meer...

Actie
xXx: Return of Xander Cage (2017)
Charlie's Angels (2000)

Documentaire
Picture a Scientist (2020)

Drama
The Book of Henry (2017)

Muziekdrama
Song One (2014)

Oorlogsdrama
The Bridge on the River Kwai (1957)

Romkom
Happiest Season (2020)

NieuwsFilm

meest populair