Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Get Out (2017)
Regie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a.
Chris, een zwarte twintiger, wordt door zijn witte vriendin Rose meegenomen naar het landhuis van haar ouders Missy en Dean om daar een weekendje door te brengen. Door een reeks vreemde gebeurtenissen begint Chris zich steeds ongemakkelijker te voelen. Het liefst zou hij direct willen vertrekken, maar juist wanneer hij dat probeert, komt hij erachter dat niets is wat het lijkt.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Regie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Wetenschapster Emma Russell heeft een technologie ontwikkeld waarmee eeuwenoude megamonsters als Godzilla bestuurd kunnen worden. In haar missie sleept ze echter de hele mensheid mee. Het lot van de wereld hangt aan een zijden draadje wanneer de titanen Mothra, Rodan en King Ghidorah herrijzen en strijden om de macht. Aan Godzilla om de monsters te stoppen.

Easy A (2010)
Regie: Will Gluck | Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, e.a.
De zeventienjarige scholiere Olive, een typisch muurbloempje, verwerft door een misverstand plotseling de status van slettenbak. Hoewel haar imago hierdoor een deuk oploopt, beginnen sommige medeleerlingen haar juist te bewonderen en om hulp te vragen. De homoseksuele Brandon smeekt haar om te beweren dat zij met hem naar bed is geweest. Maar de overreligieuze Marianna wil Olive geschorst krijgen.Lees ook:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair