Emilia Clarke wil voorlopig niet weg uit het Marvel-universum

Ze ziet zichzelf nog wel tien jaar in het MCU spelen.

Actrice Emilia Clarke bracht een kleine tien jaar door als hoofdrolspeelster van de serie Game of Thrones. En nu vertelt ze met alle plezier net zo lang te willen spelen in het Marvel Cinematic Universe.

Clarke tekende al voor de Star Wars-franchise van Lucasfilm en kijkt nu uit naar haar debuut in het Marvel Cinematic Universe in de serie Secret Invasion. Tijdens een uitgebreid interview met The Hollywood Reporter vertelde ze met alle plezier jarenlang in het MCU te spelen.

Tien jaar
"Ik bedoel, ik heb het enorme geluk dat ik dat kan zeggen," begon Clarke. "Iedereen die ik ken en met wie ik gesproken heb, is onderdeel van het Marvel-universum. Iedereen is altijd vol lof. Er is een reden waarom acteurs betrokken blijven. Ze houden ervan omdat het zo leuk is. Dus kom maar op."

Wel moet ze even wennen aan de enorme geheimhouding die gepaard gaat met de filmfranchise.

"De eerste mensen met wie ik sprak bij Marvel nadat ik de rol kreeg, was hun beveiligingsteam. Ik was echt bang dat er iets zou gebeuren en ik iets zou verklappen en ze boos zouden worden. Maar ik speel een personage waar ik helemaal dol op ben."

De serie Secret Invasion is waarschijnlijk volgend jaar te zien.

NieuwsFilm

meest populair