Nieuwe 'Transformers'-prequel officieel aangekondigd: 'Transformers: Rise of the Beasts'

Nieuwe 'Transformers'-prequel officieel aangekondigd: 'Transformers: Rise of the Beasts'

De film zal Beast Wars en zombie-Transformers (!) bevatten.

Het is alweer drie jaar geleden dat Bumblebee uit kwam, dus hoog tijd voor Paramount om weer eens met een nieuwe Transformers-film te komen. Vandaag heeft de studio het een en ander over hun volgende project bekendgemaakt, waaronder de titel.

Het volgende Transformers-deel wordt een prequel genaamd Transformers: Rise of the Beasts. De film zal ingaan op de personages uit Beast Wars, een spin-off van de originele Transformers-tekenfilmserie.

Beast Wars
In Beast Wars gaat de aandacht uit naar afstammelingen van de Autobots en Decepticons. In plaats van auto's en straaljagers veranderen ze in prehistorische dieren. Deze Maximals en Predacons reizen door de tijd en ruimte en gaan de strijd met elkaar aan.

In Transformers: Rise of the Beasts bevinden de Beast Wars-personages zich op onze planeet. Het grootste deel van de film zal zich afspelen in New York City in het jaar 1994. De slechteriken zijn de Terrorcons, die je zou kunnen omschrijven als de zombie-versie van Transformers.

Hoofdrolspelers
Anthony Ramos (In the Heights, Hamilton) speelt Noah, een handige kerel uit Brooklyn die samen met z'n moeder en broer woont. Hij zat voorheen in het leger en is teruggekeerd naar huis om zichzelf weer terug te vinden.

Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) is Elena, een onderzoeker bij een museum, die haar baas telkens met de eer ziet strijken voor haar werk.

De productie van Transformers: Rise of the Beasts, die wordt geregisseerd door Steven Caple Jr., is op dit moment gaande. De film heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair