Algemeen

Nieuwe 'Transformers'-prequel officieel aangekondigd: 'Transformers: Rise of the Beasts'

De film zal Beast Wars en zombie-Transformers (!) bevatten.

door Jan-Peter Rook om 11:02 in Algemeen
Het is alweer drie jaar geleden dat Bumblebee uit kwam, dus hoog tijd voor Paramount om weer eens met een nieuwe Transformers-film te komen. Vandaag heeft de studio het een en ander over hun volgende project bekendgemaakt, waaronder de titel.

Het volgende Transformers-deel wordt een prequel genaamd Transformers: Rise of the Beasts. De film zal ingaan op de personages uit Beast Wars, een spin-off van de originele Transformers-tekenfilmserie.

Beast Wars
In Beast Wars gaat de aandacht uit naar afstammelingen van de Autobots en Decepticons. In plaats van auto's en straaljagers veranderen ze in prehistorische dieren. Deze Maximals en Predacons reizen door de tijd en ruimte en gaan de strijd met elkaar aan.

In Transformers: Rise of the Beasts bevinden de Beast Wars-personages zich op onze planeet. Het grootste deel van de film zal zich afspelen in New York City in het jaar 1994. De slechteriken zijn de Terrorcons, die je zou kunnen omschrijven als de zombie-versie van Transformers.

Hoofdrolspelers
Anthony Ramos (In the Heights, Hamilton) speelt Noah, een handige kerel uit Brooklyn die samen met z'n moeder en broer woont. Hij zat voorheen in het leger en is teruggekeerd naar huis om zichzelf weer terug te vinden.

Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) is Elena, een onderzoeker bij een museum, die haar baas telkens met de eer ziet strijken voor haar werk.

De productie van Transformers: Rise of the Beasts, die wordt geregisseerd door Steven Caple Jr., is op dit moment gaande. De film heeft nog geen releasedatum.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Mijn eerste reactie is Oh my god yes ????????

Daarna hoor ik plot synopsis en mijn enthousiasme slaat gelijk dood.

Master Of Films

Avatar

Weer een film van Transformers zonder dat de Transformers een echte hoofdrol gaan spelen, want Hollywood denkt dat alleen mensen relateerbaar zijn. For the love of God. Laat een hele Transformers film zich afspelen op Cybertron. Niet in een paar minuten(!)

Civilian Supreme

Avatar

Ik wil al 7 films lang Unicron zien, maar dan niet de Bay versie.
Zootje is het maar gelukkig wel het belangrijkste, diversiteit.

Tim78

Avatar

Weer hetzelfde verhaaltje in een ander jasje, met weer stoere mannen uit het leger die krachtige taal uitslaan en veel dreigementen... zzzzzzzzZzz

Goku32

Avatar

Hahahahahah jesuz wat slecht zeg,

horizon

Avatar

Dat mensen een belangrijke rol moeten spelen in deze live-action franchise komt natuurlijk door Steven Spielberg; hij zei bij de eerste film tegen Michael Bay dat Sam Witwicky, en niet Optimus Prime, Megatron moest uitschakelen op het eind.

Maar ik denk ook dat een Transformers film zonder enige menselijke cast niet veel succes heeft in de bioscoop. En mensen hebben daarnaast nu eenmaal ook in de beginjaren een belangrijke rol in de franchise gespeeld.

justmikemovies

Avatar

Prequel? Beast Wars hoort een sequel te zijn die zich afspeelt in het prehistorische tijdperk. Hell, de Maximals en Predacons vinden zelfs de Arc met daarin nog hun voorvaderen in stasis.

En dan speelt het zich nog af ná Bumblebee ook… Wat een gepruts weer.

Bigds9fan

Avatar

De 1ste Transformers film was niet perfect maar wel duidelijk het beste (niet dat de rest nu goed is) juist omdat alleen Spike en Daniel een rol speelden en die was heel klein.

En hetzelfde argument kan je toepassen op Beast Wars en Beast Machines wat de 2 beste Transformers series zijn (Beast Wars, generale consensus, Beast Machines is persoonlijk- het fandom is daarover nogal verdeeeld) juist omdat ze om de Transformers draaien.

Ik vrees dat ze nu na G1 ook Beast Wars een ***-****** gaan geven.

Maak nou eens wat mensen willen. De enige van de films die ik nog regelmatig kijk is The Transformers The Movie en die krijg ik binnenkort op 4K binnen. Die mij overigens maar 10 Euro minder kost als de 5 Bay films op 4K (speciale aanbieding bij Bol.com) maar ik heb al sinds November een 4K speler en alleen Bumblebee (en dan misschien niet eens volledig) heb ik gezien.

De rest boeit me echt niet. En dat zegt heel wat.

Gigan72

Avatar

De G1 Terrorcons zijn geen zombie transformers maar het zijn meer draken en monsters waar in ze transformeren.

Beast wars ken ik niet zo ik vond toen al dat het er slecht uitzag met die CGI animatie.

De Bay films daarvan vind ik deel 1 en 3 erg goed de rest is erg matig maar toch kan ik me er mee vermaken.
Bij Bumblebee daarvan zijn de eerste 10min goed en dan wordt het gewoon erg matig en saai. ( hij voelt ook erg aan als een soort remake van TF 2007 en als een soort van The Iron Giant TF versie met een snuifje E.T.)

Transformers the movie daar van is alleen het begin en het einde van leuk
het middenstuk is zo saai.

Monojaxx

Avatar

Bah, kijk hier totaal niet naar uit. Ergerde me dood aan die animaties van Beastwars, totaal niet dezelfde ervaring als G1. En hoe moet ik dit zien? Een prequel, terwijl het afstammelingen zijn van G1? Dan is het toch een sequel?

Waarom nou niet een totale reboot die de tekenfilms van de jaren 80 volgt, met Transformers die er uitzien als Transformers, niet zoals in de films. Mijn favoriete Transformer (ik had er echt heel veel Smiley face ) was Devastator, en wat kregen we te zien in deel twee? Een die totaal niet op Devastator leek. En waar zijn de Insecticons?

NieuwsFilm

meest populair