Algemeen

Kogel is door de kerk: 'Black Widow' toch te zien bij Pathé

Disney en Pathé zijn er uit...

door Niels van Arkel om 22:36 in Algemeen
Eindelijk is er dan goed nieuws van het front: Pathé gaat Black Widow toch draaien in hun bioscoopzalen! Dat bevestigd Pathé woensdag aan FilmTotaal en aan haar eigen fans.

De laatste maanden gingen gehuld in onduidelijkheid, zeker nadat Pathé en Disney er voor de films Cruella en Nomadland niet uitkwamen. Nu is er dan dus eindelijk goed nieuws.Kaartverkoop
Op de website en app van Pathé is Black Widow weer terug. Vanaf 7 juli is de film te zien in de grootste bioscoopketen van Nederland. Het is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop start.

Pathé zette woensdag een "coming soon" video op haar social media, die je hieronder ziet.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Ik zag het net staan inderdaad.

GreenHornet

Avatar

Heb al tickets ergens anders gehaald

Master Of Films

Avatar

Heel goed van Pathé dat ze met Disney een overeenkomst hebben. Zij zijn niet alleen de marktleider, maar het is ook de enige keten met een IMAX license.

Goku32

Avatar

Zo eindelijk goed nieuws zo hoord het ook

Ereptile

Avatar

Kijk! Slim van Pathé!

kokosnoot

Avatar

Die zal zeker goed lopen in de bios ^^

Railgunner

Avatar

Mooi, daar ga ik zeker heen bij Pathé!

SuperRolo2011

Avatar

@Master Of Films, zou ook niet "slim" zijn van Pathe om na de lockdown de grootste zomerfilm in het populairste genre niet te draaien.

En ik ga hem zeker in een IMAX zaal kijken, erg blij dat Eindhoven nu net een upgrade heeft gehad in geluidssysteem, scherm, zaal en belangrijkste een IMAX laserprojector.

Al blijft het wel zo dat Black Widow net als 99% van alle films geen "echte" IMAX film is, dus je mist bijvoorbeeld in de concurrent Dolby Cinema niet veel.

Master Of Films

Avatar

SuperRolo2011 "@Master Of Films, zou ook niet "slim" zijn van Pathe om na de lockdown de grootste zomerfilm in het populairste genre niet te draaien."
Was je op de hoogte dat Pathé weer een akkefiektje had met Disney, waardoor Cruella en Nomadland niet werd vertoond na de opening van de bioscopen. Daarnaast was Black Widow een lange tijd uit de programming gehaald. Achtergrond informatie, zo belangrijk voor context en nuance.

SuperRolo2011 "Al blijft het wel zo dat Black Widow net als 99% van alle films geen "echte" IMAX film is, dus je mist bijvoorbeeld in de concurrent Dolby Cinema niet veel."
De "echte" IMAX kan sowieso al niet vertoond worden bij Pathé Smiley face

Van Black Widow zullen 22 minuten in 1.90:1 te zien zijn. De aspect ratio voor DCI 4K en Digital IMAX. Dat en het verschil in geluid (IMAX 6 track vs Dolby Atmos).

SuperRolo2011

Avatar

Heeeye Master, het is geen kritiek op jou post alleen extra informatie.
Ik weet er inderdaad meer dan genoeg vanaf, ik heb zelf Nomadland en Cruella mee geprogrammeerd in de bioscoop waar ik werk ;)

Bedoel alleen maar te zeggen dat ondanks Cruella en Nomadland ook bezoekers trekt is het Black Widow wat voor "volle" zalen zorgt en zo zou Pathe zich zelf in de vingers snijden door deze niet te vertonen.

Master Of Films

Avatar

@SuperRolo2011 no problemo. Smiley face
Excuus als ik te fel ben overgekomen.

SuperRolo2011

Avatar

@Master, ik drink geen bier maar waardeer je emoticon :D

NieuwsFilm

meest populair