'Spider-Woman'-film van Sony dan toch niet in Marvel Cinematic Universe?

'Spider-Woman'-film van Sony dan toch niet in Marvel Cinematic Universe?

Ook lijkt het duidelijk welke versie van de superheldin fans precies te zien zullen krijgen.

Gaat de Sony-film Spider-Woman nou wel of niet onderdeel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe? En welke versie van het populaire personage zal precies in de film te zien zijn? Op beide vragen lijkt deze week een antwoord te zijn gekomen.

Olivia Wilde (Booksmart) werd in augustus aangekondigd als de regisseuse van een nieuwe Marvel-project van Sony. Al snel werd duidelijk dat het om een film over Spider-Woman ging.

Volgens The Illuminerdi is de studio momenteel op zoek naar een actrice van 25 tot 35 jaar voor de rol. Verder meldt de site dat het concreet gaat om Jessica Drew, de eerste iteratie van het personage.

Marvel Cinematic Universe
Hoewel eerder het bericht rondging dat Kevin Feige interesse zou hebben om Spider-Woman te gebruiken in zijn Marvel Cinematic Universe (en Wilde daar zelf ook op hintte), lijkt de film nu toch alleen onderdeel uit te maken van het Sony Pictures Universe of Marvel Characters (met Venom en Morbius). De bekende primeurtjesjager Charles Murphy meldt dat op Twitter, terwijl hij eerder nog anders beweerde.


De alias Spider-Woman is in de geschiedenis van de Marvel-comics gebruikt door verschillende personages. Jessica Drew heeft in die stripboeken duidelijke connecties met HYDRA, S.W.O.R.D. en de High Evolutionary. De rechten van die aspecten zijn echter onderdeel van het Marvel Cinematic Universe, dus Sony zal de achtergrond van Drew flink moeten aanpassen.

NieuwsFilm

meest populair