Tijdreizigers maken schokkende entree in eerste clip 'The Tomorrow War'

Tijdreizigers maken schokkende entree in eerste clip 'The Tomorrow War'

Chris Pratt gaat 30 jaar de toekomst in.

Maar liefst $200 miljoen zou Amazon Studios hebben betaald voor de scifi-actiefilm The Tomorrow War a.k.a. De Oorlog van Morgen. Over ongeveer een week zal de film met onder meer Chris Pratt op Amazon Prime Video staan.

Hieronder zie je een eerste clip uit de film van regisseur Chris McKay (The LEGO Batman Movie) en daarin zien we hoe een groep militairen vanuit de toekomst op de aarde landt, tijdens een potje voetbal van het Braziliaanse elftal. Ze hebben geen goede boodschap.

Eerste clip uit De Oorlog van Morgen
Op 2 juli zet de online reus de film op de streamingdienst Amazon Prime Video en je ziet ook rollen van onder meer Yvonne Strahovski, J. K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong en Keith Powers. Eentje om naar uit te kijken?



Vanaf 2 juli op Amazon Prime Video
The Tomorrow War laat zien dat een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 op de aarde arriveert om een boodschap te brengen: 30 jaar later verliest de mensheid een wereldwijde oorlog van dodelijke buitenaardse wezens. De oud-Delta Force Operator Dan Forester staat op om de toekomstige oorlog te winnen.

NieuwsFilm

meest populair