'The Witch'-actrice dacht dat ze de film gruwelijk verpest had

'The Witch'-actrice dacht dat ze de film gruwelijk verpest had

Anya Taylor-Joy zag de film eerder en dacht alles fout te hebben gedaan.

De film The Witch bleek voor actrice Anya Taylor-Joy haar ticket naar meer grote producties. De horrorfilm uit 2015 van regisseur Robert Eggers was namelijk een succes en Taylor-Joy wist recent enorme indruk te maken in de Netflix-serie The Queen's Gambit.

Maar de actrice was na het zien van The Witch (of The VVitch: A New-England Folktale) helemaal niet overtuigd van haar optreden. Ze was zelfs "terneergeslagen" over haar vertolking van het personage Thomasin.

Rillingen van haar Thomasin
"Rob liet ons de film zo'n twee uur voor de eerste publieke screening zien, en ik was er kapot van," onthulde Taylor-Joy tijdens de Awards Chatter-podcast van The Hollywood Reporter. "Ik dacht dat ik nooit meer zou werken, ik krijg nog steeds rillingen als ik eraan denk."

"Ik had gewoon een heel erg gevoel, zo van: 'Ik heb de mensen van wie ik het meest hou in de wereld in de steek gelaten. Ik heb het niet goed gedaan.' En ik ben nogal breedsprakig, ik hou van praten, ik hou van communiceren. Ik praatte niet, ik huilde alleen. Ik kon het niet aan om mijn gezicht zo groot te zien."

The Witch groeide uiteindelijk uit tot een geliefde horrorfilm en er werden op verschillende festivals prijzen gewonnen. Op dit moment vind je The Witch onder meer op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair