Foto's 'The Little Mermaid' met de kleine zeemeermin en de prins

Foto's 'The Little Mermaid' met de kleine zeemeermin en de prins

Nieuwe foto's van de set van de Disney-film.

In het aankomende live action Disney-sprookje The Little Mermaid speelt actrice Halle Bailey de titelrol. Het is nog wachten op een officiële foto van haar personage Ariel, de kleine zeemeermin.

Online duiken ondertussen meerdere foto's vanaf de set op waarop we de jonge actrice zien als het Disney-figuurtje, losjes gebaseerd op het verhaal van Hans Christian Andersen. Ook zien we al iets van Prins Eric van acteur Jonah-Hauer King.

Setfoto's The Little Mermaid
Hieronder zie je meerdere foto's vanaf de set van regisseur Rob Marshall (Mary Poppins Returns, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). Hij moet van The Little Mermaid een musical-fantasyfilm maken.

De opnames vinden op dit moment plaats in Italië en Disney heeft de sprookjesfilm nog geen verschijningsdatum gegeven. Onlangs zouden de opnames weer stil hebben komen te liggen door een of meer coronagevallen.

Tweets verwijderd

Er zijn ook rollen voor Melissa McCarthy als Ursula, Javier Bardem als King Triton, Jacob Tremblay als Flounder, Daveed Diggs als Sebastian en Awkwafina als Scuttle.

NieuwsFilm

meest populair