Jennifer Aniston laat zich uit over haar 'relatie' met ex Brad Pitt

Jennifer Aniston laat zich uit over haar 'relatie' met ex Brad Pitt

Er is volgens de actrice niks aan de hand.

Brad Pitt was jarenlang een van Hollywood's bekendste 'power-koppels' samen met Angelina Jolie, maar in 2016 besloten ze toch een punt achter hun huwelijk te zetten. Heel even leek het erop dat Pitt misschien opnieuw in een relatie zou zijn met Jennifer Aniston. De Friends-actrice blikt hier nu op terug.

Pitt en Aniston waren samen van 2000 tot 2005. Toen de twee bekendheden weer samen werden gespot nadat Pitt weer single was na zijn scheiding van Jolie, dachten sommige mensen dat de twee misschien weer een koppeltje vormden.

Samen
In 2020 deden ze allebei mee aan een live table reading van de film Fast Times at Ridgemont High uit 1982. Deze Zoom-call was opgezet door Sean Penn, om geld in te zamelen voor een goed doel.

Zowel Jen als Brad stemden gelijk in om hun medewerking te verlenen, ook al betekende dat dat ze elkaars geliefden moesten spelen, hetzij via Zoom.

Wanneer de twee elkaar tegenkwamen tijdens de SAG Awards 2020 werden ze ook samen gespot en leek het erop dat het erg gezellig was. Dat ontkent Aniston ook niet, maar er is niks meer aan de hand.

Reactie
Hoewel sommige fans nog altijd hopen dat ze weer samen komen, lijkt die optie uitgesloten. Zo zegt Aniston: ''Ja, ik begrijp dat er mensen waren die dat te gek vonden, voornamelijk omdat we getrouwd zijn geweest. De Zoom-call was super leuk om te doen en ik vond het ook gezellig om een praatje met hem te maken tijdens de SAG Awards''.

''Maar er is niks tussen ons twee aan de hand. Brad en ik zijn helemaal oké. We zijn vrienden en maatjes en het gaat goed tussen ons, maar dat is het dan ook. Niks meer en niks minder. Er is absoluut geen sprake van moeilijke toestanden tussen ons''.

NieuwsFilm

meest populair