Kneiterharde nieuwe trailer 'Shang-Chi' toont terugkeer bekende Marvel-schurk [SPOILER]

Kneiterharde nieuwe trailer 'Shang-Chi' toont terugkeer bekende Marvel-schurk [SPOILER]

Wow, wow, wow!

Marvel heeft vannacht een gloednieuwe trailer voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gereleased. De trailer toont een hoop nieuwe beelden van de superheldenfilm, waaronder van een bekende schurk uit een van de eerste Marvel-films.

Shang-Chi belooft een van de meest unieke Marvel-films te worden. Niet alleen heeft de film een sterke cast, maar ook zien de beelden die tot nu toe zijn verschenen er bijzonder goed uit. Daarnaast zal de prent allerlei mythische wezens bevatten.

De trailer bevat een tweetal opvallende momenten. Allereerst een korte blik op The Great Protector, een waterdraak die naar alle waarschijnlijkheid de rol van Fin Fang Foom heeft overgenomen uit de stripboeken.

Maar de grootste onthulling zit toch echt aan het einde van de trailer, namelijk de terugkeer van The Incredible Hulk-schurk Abomination (wiens gedaante Marvel duidelijk heeft verfijnd).


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, geregisseerd door Destin Cretton (Just Mercy), verschijnt begin september in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair