Ex-vrouw Ben Affleck vergelijkt hun kinderen met 'schimmel' in opvallende Insta-post

Ex-vrouw Ben Affleck vergelijkt hun kinderen met 'schimmel' in opvallende Insta-post

Een boodschap gebracht met de nodige humor.

Jennifer Garner heeft haar kinderen op Instagram vergeleken met schimmel. Dat klinkt op het eerste gezicht misschien niet heel aardig, maar achter het bericht van de actrice zat natuurlijk een hoop moederlijke liefde én humor.

De Love, Simon-actrice deelt drie kinderen met haar bekende ex-man Ben Affleck: twee dochters genaamd Violet (15) en Seraphina (12) en een zoon met de naam Samuel (9).

Hoewel Garner normaal eigenlijk niet zoveel over haar kroost plaatst op social media, maakte ze woensdag toch een uitzondering voor een - op het eerste gezicht vrij willekeurig lijkend - filmpje van het groeiproces van een wilde paddestoel.

Het gaat natuurlijk allemaal om de boodschap die Garner bij de video had geplaatst. "Dit filmpje geeft perfect weer hoe snel mijn kinderen momenteel groeien", schreef ze namelijk met een duidelijke knipoog.

Normaal zou niemand het waarschijnlijk echt fijn vinden om te worden vergeleken met schimmel, maar in dit geval was de boodschap van Garner natuurlijk hartstikke positief.

NieuwsFilm

meest populair