'The Forever Purge' tóch niet de laatste Purge-film?

'The Forever Purge' tóch niet de laatste Purge-film?

De makers van de franchise lijken de keutel in te trekken...

The Forever Purge werd eerder aangekondigd als het laatste deel in de reeks, maar dat lijkt niet langer het geval te zijn...

De horror-franchise speelt zich af in het hedendaagse Amerika, waarin eenmaal per jaar een sirene afgaat die het begin van de jaarlijkse Purge inluidt. Op dat moment mag iedereen 12 uur lang legaal elk denkbare misdaad plegen.

Er verschenen tot nu toe vier films en een tv-serie, die bestaat uit 20 afleveringen, in de franchise, maar de makers lijken er nog niet klaar mee.

Deel 6 bijna zeker
Tijdens de promorondes voor The Forever Purge, het nieuwste deel, spraken ComicBook.com en Dread Central met producent Jason Blum en franchise-bedenker James DeMonaco. Zij lieten vallen dat The Forever Purge niet per se het einde is van de reeks. Blum zei er het volgende over:

"Ik doe er alles aan om hem [DeMonaco] meer delen te laten schrijven. Ik zou het nooit doen zonder James. Dit zijn zijn films, maar ik probeer hem ervan te overtuigen om er nog een paar te maken."

DeMonaco antwoordde daarop:

"Man, het was echt mijn bedoeling dat dit de laatste was... maar vier maanden geleden had ik opeens een idee voor deel 6... Ik heb een insteek die de wereld van de franchise op zijn kop zet. Als het publiek nog een Purge wil, heb ik dus nog een idee liggen."

The Forever Purge draait vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair