Vin Diesel wil een bizarre 'Fast & Furious'-versie gaan maken

Vin Diesel wil een bizarre 'Fast & Furious'-versie gaan maken

'Fast & Furious the Musical'. Volgens de acteur een krankzinnig idee dat geweldig uit zou kunnen pakken.

Volgende maand is het dan eindelijk zover en komt F9 uit. Hierna keren Dominic Toretto en zijn 'familie' nog terug voor twee verhalen maar dan is het voorbij. Toch wordt er gesproken over de nodige spin-offs, als heeft hoofdrolspeler Vin Diesel ook een idee: een Fast & Furious-musical

Tijdens een recent interview liet Diesel zich erover uit: ''Ik zou het geweldig vinden om een Fast & Furious-musical te maken! Mijn hele leven wil ik eigenlijk al een musical maken. Op een gegeven moment was ik heel dichtbij van het maken van een Guys and Dolls-musical met Steven Spielberg, maar helaas kwam het daar niet van''.

Idee
Nu lijkt het Diesel wel gaaf om met een musical te komen gebaseerd op de uiterst populaire franchise: ''Mijn familie is enorm artistiek. Ik mag me enorm gelukkig prijzen en ik weet dat ze achter me staan''.

''Ik hoop dat iedereen hiervoor in is. Het mag dan weel een 'out of the box' idee zijn en het lijkt misschien onmogelijk, ik denk dat het wel iets heel moois zou kunnen worden!''

Succes
F9 draait al in bepaalde landen, zoals Amerika, en is tot nu toe een groot succes. Zo wist de film de eerste dag alleen al zo'n 30 miljoen dollar op te halen aan de box-office. De verwachting is dat F9 na 3 dagen op zo'n 70 miljoen dollar uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair