Scarlett Johnasson's man wil niks weten van 'Black Widow'

Scarlett Johnasson's man wil niks weten van 'Black Widow'

Colin Jost wil alle spoilers vermijden!

Binnenkort verschijnt de nieuwe Marvel-blockbuster Black Widow, waarin Scarlett Johansson natuurlijk weer opnieuw de geliefde superheldin speelt, al is dit wel haar eerste solofilm. Op hulp van haar man om zich goed voor te bereiden hoefde ze echter niet te rekenen...

Johansson is nu volop de film aan het promoten. Tijdens de opnames was ze echter samen met haar man, Colin Jost, in Londen. Hij was er namelijk voor de opnames van de film Tom & Jerry, dus de twee bekendheden brachten genoeg tijd met elkaar door. Over Black Widow wilde Jost het echter niet hebben.

Reactie
Zo zegt Johansson: ''Colin is een grote stripboek-liefhebber, maar ik kon het niet echt over de film met hem hebben. Hij wilde namelijk koste wat het kost spoilers voorkomen, dus ik kon bijna niks zeggen''.

''Na het einde van lange draaidagen wilde ik graag vertellen over de grote actiescenes en belangrijke momenten, maar hij wilde er niks van weten. Oké, hij vroeg dan misschien wel naar mijn dag, maar geen details over de film''.

Hulp
Toch vroeg Johansson hem af en toe voor hulp, zoals het doornemen van haar dialogen om de volgende dag goed te kunnen beginnen. Ook hier vroeg Jost aan de actrice hem te waarschuwen als ze spoilers zouden tegenkomen.

De film zal volgende maand in Nederland te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair