Netflix onthult 'Die Hard' op een vliegtuig met vampiers: eerste trailer 'Blood Red Sky'

Netflix onthult 'Die Hard' op een vliegtuig met vampiers: eerste trailer 'Blood Red Sky'

Blood Red Sky ziet er behoorlijk tof uit!

Netflix heeft de eerste trailer voor zijn aankomende high concept horrorfilm vrijgegeven: Blood Red Sky. De film wordt omschreven "als Die Hard op een vliegtuig, maar met een vampier". En het ziet er gestoord uit.

Vorige maand kwam Netflix al met een korte teaser voor de film tijdens Geeked Week. Maar nu is er dan eindelijk een volledige trailer van de Brits-Duitse horrorfilm.

De trailer
De film is mede geschreven en geregisseerd door Peter Thorwarth. We volgen een moeder die drastische maatregelen moet nemen om haar zoon te beschermen als een groep terroristen een transatlantische vlucht probeert te kapen. Het is een vrouw tegen een team van zwaarbewapende mannen.

Hoewel het er niet op lijkt dat ze grote kans maakt om te winnen, heeft ze iets dat echt voor haar werkt: ze is een vampier. Het is een interessant uitgangspunt en dat laat zich vertalen tot een behoorlijk toffe en bloederige actiefilm:



Netflix komt met de film op 24 juli en gaf ook een synopsis vrij: [i]Een vrouw met een mysterieuze ziekte wordt gedwongen actie te ondernemen als een groep terroristen een transatlantische nachtvlucht probeert te stelen. Om haar zoon te beschermen, moet ze een duister geheim onthullen, en het innerlijke monster dat ze probeert te verbergen los laten.

NieuwsFilm

meest populair