Regisseur Justin Lin wil Paul Walker terug brengen voor 'Fast & Furious 10 & 11'

Regisseur Justin Lin wil Paul Walker terug brengen voor 'Fast & Furious 10 & 11'

Hij denkt er elke dag aan.

In 2013 werd de wereld opgeschrikt door het overlijden van de geliefde acteur Paul Walker. De ster uit de Fast & Furious-franchise was in 2015 voor het laatst te zien op het witte doek in Fast & Furious 7. Toch denkt regisseur Justin Lin eraan hem terug te brengen voor de laatste twee delen.

F9 is momenteel te zien in bepaalde landen. Ondanks het feit dat de film al een groot succes is aan de box-office, is deze door filmcritici niet al te best onthaald. Op Rotten Tomatoes is de film nu zelfs 'rotten'.

In F9 is Walker niet te zien, maar regisseur Justin Lin, verantwoordelijk voor de nodige Fast & Furious-films, denkt er nu aan de acteur terug te brengen voor het afsluitende tweeluik.

Toch nog?
Zo denkt Lin Walker terug te brengen met de nodige CGI: ''We weten allemaal dat Paul en zijn personage Brian het hart en ziel zijn van de franchise en nog altijd een belangrijke rol spelen. Hem terug brengen is dus iets waar ik vaak aan denk. Nu de franchise tot een eind komt, heb ik er vaker gesprekken over om te kijken of dit mogelijk is. Ik denk er echt elke dag aan''.

Dit klinkt misschien onmogelijk, maar het zou niet de eerste keer zijn dat van deze tactiek gebruik gemaakt wordt. Zo werden Paul's broers, Cody en Caleb, ingeschakeld voor de resterende opnames voor Paul's aandeel in Furious 7 en met behulp van CGI werd dit in elkaar gezet.

Mogelijk
In Star Wars zagen we bijvoorbeeld ook Peter Cushing terugkeren als Grand Moff Tarking in Rogue One: A Star Wars Story, terwijl de acteur in 1994 overleed. Carrie Fisher overleed eveneens net voor de opnames van The Rise of Skywalker. Ook Princess Leia werd terug gebracht dankzij ongebruikt filmmateriaal van vorige films en CGI.

CGI is er de laatste jaren ook flink op vooruit gegaan, dus als de Walker-familie hiermee akkoord gaat, zou het dus goed kunnen dat Brian O'Connor terugkeert. Hopen jullie dat het hiervan komt?

NieuwsFilm

meest populair