Kim Kardashian gaat wel heel luchtig gekleed over straat in Italië

Kim Kardashian gaat wel heel luchtig gekleed over straat in Italië

De celeb vindt ook aandacht in het Colosseum in Rome.

Sommige mensen weten altijd weer de aandacht van de complete wereld op te eisen. Zo'n mens is Kim Kardashian. De part-time actrice zien we dit keer in een opvallend outfitje in Italië, en wel in het Colosseum in Rome. Laat de camera's maar klikken.

De celeb met meer dan 200 miljoen volgers op Instagram zal komende maanden wat meer in het filmnieuws komen. In augustus verschijnt namelijk de animatiefilm Paw Patrol: The Movie en daarin zal de opvallendste Kardashian te horen zijn als een van de nieuwe figuurtjes.

Kim spreekt namelijk de poedel Delores in. Het hondje is een medewerker van een dierenasiel. Ze is mogelijk een van de hulpjes van de PAW Patrol die Mayor Humdinger moeten stoppen voordat deze Adventure City verwoest. Ja ja!

Zonder BH over straat!
Maar in PAW Patrol zie je Kim uiteraard niet. Daarvoor moet je met name op Instagram zijn. Dit keer zie je haar in het Colosseum in Rome, gekleed in een zomers outfitje - en al snel is duidelijk dat ze behoorlijk luchtig gekleed is. "When in Rome..." schrijft ze erbij. Ja, wat dan Kim?


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar luchtige outfitje zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair