'The Father'-opvolger strikt na Hugh Jackman en Laura Dern nog een grote naam

'The Father'-opvolger strikt na Hugh Jackman en Laura Dern nog een grote naam

Vanessa Kirby zal een van de hoofdrollen in 'The Son' vertolken.

The Father met Olivia Colman en Anthony Hopkins was een groot succes. De film van Florian Zeller wist 2 Oscars te winnen. Niet zo heel gek dus dat de regisseur komt met een opvolger hiervan genaamd The Son.

De Franse Zeller wist al twee topacteurs te strikken voor zijn nieuwste project, namelijk Hugh Jackman en Laura Dern. Zij hadden al voor de twee hoofdrollen getekend. Nu is ook de derde grote naam voor de laatste belangrijke rol gevonden.

Vanessa Kirby
Het gaat hier om Vanessa Kirby, die in recente jaren al hoge ogen wist te gooien in de serie The Crown maar ook in films als Pieces of a Woman. Zeller is in ieder geval zijn nopjes.

''Vanessa is een fantastisch actrice. Ze is intens, vindingrijk en krachtig. Ik ben blij dat we dit cinematografisch avontuur samen gaan beleven!''

Wat te verwachten
Het verhaal gaat over een man (Jackman) die een gelukkig leven leidt met zijn nieuwe vriendin (Kirby) en hun pasgeboren baby. Zijn leven wordt echter overhoop gegooid wanneer zijn ex-vrouw (Dern) en zijn tienerzoon, die met depressie kampt, hem komen opzoeken.

De film is gebaseerd op Zeller's eigen toneelstuk, Le Fils. Samen met Le Père en La Mère vormt het een drieluik. Als het net zoals The Father een succes wordt zal hoogstwaarschijnlijk het derde deel, The Mother, eveneens verfilmd worden.

NieuwsFilm

meest populair