Zwoele Vanessa Hudgens met inkijk in flink laag jurkje

Zwoele Vanessa Hudgens met inkijk in flink laag jurkje

De actrice uit Bad Boys 3 laat zich zien.

Dit jaar krijgen we actrice en celeb Vanessa Hudgens te zien in maar liefst vijf producties. Zo zal ze te zien zijn in de films Asking for It, Tick, Tick... Boom! en The Princess Switch 3. Ook zet ze haar stem in voor de animatiefilm My Little Pony: A New Generation en de serie Army of the Dead: Lost Vegas.

Het gaat dus goed met Vanessa die al sinds 2002 actief is als actrice. Ze werd vooral bekend door haar rol in High School Musical uit 2006 en was weer even later te zien in films als Beastly, Sucker Punch en Spring Breakers.

Recentere successen boekte ze met onder meer de twee Netflix-films The Princess Switch (2018) en The Princess Switch: Switched Again (2020). Verleden jaar zat ze nog in de succesvolle derde Bad Boys-film Bad Boys for Life.

Zwoel jurkje met lage uitgesnede
Op Instagram trekt Vanessa ook veel bekijks. Ze heeft namelijk ruim 41 miljoen volgers en krijgt per post gemakkelijk een miljoen vind ik leuks. Nu is ze te zien in een laag uitgesneden jurkje, met flink wat inkijk. "And all that jazz..." schijft de celeb er bij.


De 32 jarige Vanessa Hudgens in haar jurkje met lage uitgesnede zien? Check dan de beelden op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair