Tweede 'Black Widow' volgt sowieso andere heldin

Tweede 'Black Widow' volgt sowieso andere heldin

Black Widow-regisseur verklapt afscheid Scarjo.

Volgende week rond deze tijd is de kans aanwezig dat je eindelijk Black Widow hebt gezien. Als het niet in de bioscoop is, dan is het misschien wel op Disney+. Wat er ook in de 24e Marvel-film gebeurt, een eventueel vervolg zal zonder Scarlett Johansson zijn.

Dit meldt regisseur Cate Shortland aan Radio Times en daarmee wordt nogmaals duidelijk dat Johansson afscheid neemt van het personage dat ze sinds 2010 speelt in het Marvel Cinematic Universe.

"Ik denk dat er een ander personage wordt gevolgd, ja. Ik denk dat Scarlett heel blij is dat ze het feest mag verlaten, en ze zal niet de laatste zijn die vertrekt. Ze besloot dat ze wilde stoppen. En ik denk niet dat ze op dit moment terug zou willen keren," aldus Shortland.

Opvolger eigenlijk al duidelijk
"Ik heb geen glazen bol," antwoordde Shortland op de vraag welke personages we terug kunnen verwachten. "Hoewel ik denk dat Alexi zoveel charisma heeft en zo grappig is... en hij heeft verklaard dat hij een gevecht met Captain America wil. Maar ik denk dat hij in zijn broek zou poepen," lachte ze. "Dus ik weet niet of ik dat wil zien. We zullen hem in een luier doen."

Shortland bleef dus weg bij Yelena Belova van actrice Florence Pugh, maar het is eigenlijk wel zeker dat zij de nieuwe Black Widow is in het Marvel Cinematic Universe. Ze zal sowieso op gaan duiken in de Disney+ serie Hawkeye later dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair