Wordt Quentin Tarantino's laatste film dan toch 'Kill Bill 3'?

De regisseur heeft er zou te zien wel interesse in!

De Quentin Tarantino-fans weten allemaal dat de regisseur nog maar een film zal maken en dan ermee stopt. Hij heeft namelijk al 9 films gemaakt en vindt het na zijn 10de project wel mooi geweest. Nu laat de geliefde regisseur weten wel interesse te hebben in het maken van een derde Kill Bill.

De eerste Kill Bill-film verscheen in 2003. Deze werd sterk onthaald en een jaar later verscheen dus Kill Bill: Vol. 2. Ook deze deed het goed, maar het kwam nooit van een derde deel. Toch lijkt de regisseur er nog interesse in te hebben.

Details
Ondanks het feit dat nog niks bevestigd is, heeft Tarantino het wel al over een mogelijke casting. Zo zou de regisseur graag opnieuw samen willen werken met Uma Thurman, de hoofdrolspeelster van de vorige twee delen, maar hij zou ook haar dochter, Maya Hawke, een belanrijke rol aanbieden.

In het derde deel zou Hawke (eveneens de dochter van Ethan Hawke) dan de dochter spelen van Thurman's The Bride. Tarantino speelt al lang met het idee van een Kill Bill-threequel en zou hierin graag een oog werpen op het 'vredige' leventje dat The Bride leidt met haar dochter.

Reactie
Zo zegt Tarantino: ''Ik heb er al vaker over nagedacht. The Bride en haar dochter Bebe hebben nog vele vijanden en slaan op de vlucht. Het idee om zowel Uma als haar dochter Maya te casten in deze film lijkt mij echt f*cking fantastisch!''

Het zou niet de eerste keer zijn dat Maya Hawke in een Tarantino-film zou meespelen. Zij was eerder al te zien in zijn Once Upon a Time in Hollywood.

Hopen jullie dat Tarantino eindigt met een laatste Kill Bill-film?

NieuwsFilm

meest populair