Bijna zat er naakt in de 'Lord of the Rings'-films van Peter Jackson

Bijna zat er naakt in de 'Lord of the Rings'-films van Peter Jackson

Gelukkig viel het allemaal wel mee.

Naakt hoort heel erg bij Game of Thrones, maar niet bij The Lord of the Rings. Precies daarom ligt de serie waar Amazon Prime Video aan werkt ook wat moeilijk bij fans, omdat daar naakte mensen in schijnen te zitten. Nu blijkt dat het niet veel scheelde, of we hadden ook naakte Hobbits gezien in Peter Jacksons The Lord of the Rings-trilogie.

Dat vertelt acteur Billy Boyd tijdens een interview. Hij was te zien als Peregrin 'Pippin' Took in de films en onthulde dat deze mogelijk iets minder familievriendelijk waren geworden.

Naakte Hobbits
De Lord of the Rings-films hebben niet direct het makkelijkste onderwerp. Ze draaien om oorlog, vernietiging, moord en schuwen er niet direct voor terug om daar ook veel van te laten zien. Maar naakt zat er niet in.

"Nou, het zit dus zo. Er zat bijna naakt in de films," aldus Billy Boyd tijdens een verschijning in The Late Show with Stephen Colbert.

"Philippa Boyens schreef een scène, die hoorde bij de Ents. Ze zei zoiets van: 'als Merry en Pippin bovenin Treebeard zitten, wordt hij bang en schudt hij met zijn takken, en vallen jullie over al die takken omlaag. En tegen de tijd dat jullie de grond raken, zijn jullie naakt. En Merry draait zich naar Pippin en zegt: 'Het is koud, vind je ook niet?' en Pippin antwoordt met: 'Hou me vast Merry'."

NieuwsFilm

meest populair