Scarlett Johansson lijkt toch niet klaar te zijn met Marvel-films

Scarlett Johansson lijkt toch niet klaar te zijn met Marvel-films

De actrice zou terug kunnen keren als Black Widow.

De film Black Widow is bijna in de bioscoop te zien. En hoewel fans blij zijn eindelijk een solofilm van het personage van Scarlett Johansson te kunnen zien, is het ook jammer voor ze dat hiermee definitief afscheid genomen wordt van het personage.

Dat is de aanname in elk geval van fans. Maar Marvel-baas Kevin Feige wijst erop dat meer samenwerkingen in de toekomst mogelijk kunnen zijn, als zijn studio tenminste dat geluk heeft.

Vaker te zien
"Marvel draait altijd om nieuwe beginnen en Scarlett Johansson is een buitengewone partner geweest voor ons," aldus Feige.

"Ze was producent van deze film. En ze is degene die ons de buitengewone regisseur, Cate Shortland, bracht. Ik kijk er enorm naar uit om op welke manier dan ook met haar te blijven werken, als we dat geluk tenminste hebben."

De film zet in elk geval een aantal elementen en personages op die in toekomstige films ook te zien zouden kunnen zijn. Als een samenwerking er voor de schermen niet in zit, zou achter de schermen in elk geval prima kunnen.

NieuwsFilm

meest populair