Het wordt nog lang wachten op 'Fantastic Four'

Voorlopig hoef je helemaal geen nieuws rond de film te verwachten.

Een van de grootste films die komende jaren van Marvel Studios verschijnt is Fantastic Four waarin de personages opnieuw worden geïntroduceerd aan het liefhebbers van superheldenfilms. Voorlopig zal het nog wel even stil blijven rond de film.

In gesprek met Entertainment Tonight zei de Marvel Studios-kopman Kevin Feige dat we voorlopig geen nieuws over de film hoeven te verwachten, zoals over de cast. Al geruime tijd circuleren hierover allerlei geruchten over het web.

"Ik denk niet snel," gaf Feige toe. "Weet je, dit is ons eerste rodeloper in twee jaar, we zullen zien wat er gebeurt tijdens aankomende bijeenkomsten en fanevenementen waar we meer nieuws kunnen vrijgeven. Ik hoop dat het ergens in de nabije toekomst zal zijn."

De topkandidaten voor Fantastic Four
Nog altijd zijn John Krasinski en Emily Blunt (A Quiet Place Part II) de topkandidaten onder de fans voor de rollen van respectievelijk Reed Richards en Sue Storm. Of zij het ook daadwerkelijk worden, horen we waarschijnlijk pas over een tijdje.

De film wordt in ieder geval geregisseerd door Jon Watts (Spider-Man: No Way Home) en naar verwachting kunnen we Fantastic Four in de tweede helft van 2023 op het witte doek zien.

NieuwsFilm

meest populair