James Gunn overwoog deze schurken ook voor 'The Suicide Squad'

James Gunn overwoog deze schurken ook voor 'The Suicide Squad'

The Suicide Squad moet het zonder hen doen, maar wie weet komen ze naar een vervolg?

James Gunn heeft dertien DC-personages onthuld die hij overwoog te gebruiken in de film The Suicide Squad. Daar blijkt zich Deathstroke onder bevonden te hebben.

Nadat Gunn werd ontslagen als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, belden Warner Bros. en DC Films de regisseur op om hem te vragen of hij een DC Extended Universe-film zou willen en kunnen maken. Hij kreeg zelfs volledig de vrije hand en koos voor een Suicide Squad-film.

Heel andere schurken
Gunn kreeg volledig de vrije hand bij het maken van The Suicide Squad. Hij mocht kiezen welke personages hij wilde gebruiken en besloot daarom gebruik te maken van de obscure mogelijkheden die DC Comics hem bood.

Dat levert in de uiteindelijke film personages als Polka-Dot Man, King Shark, Ratcatcher 2, Peacemaker, Mongal en Thinker op. En lang niet allemaal halen ze het einde van de film levend.

Bijna zaten daar nog meer schurken tussen. Gunn vertelde op Twitter dat hij overwoog Livewire, Punch, Jewelee, Black Spider, Deathstroke, Man-Bat, Plastique, Chemo, KGBeast, Solomon Grundy, Rainbow, Creature, Gunhawk en Knockout te gebruiken. Dat is nu niet het geval, maar de regisseur sluit niet uit dat in een vervolg hij hen wel zal gebruiken:



NieuwsFilm

meest populair