Quentin Tarantino heeft wel interesse in een 'First Blood'-remake met deze topcast

Quentin Tarantino heeft wel interesse in een 'First Blood'-remake met deze topcast

Nog maar een film maar de nodige ideeën.

We weten dat Quentin Tarantino nog maar één film maakt en dan stopt met het maken van films. Toch lijkt de geliefde regisseur nog bomvol ideeën te zitten.

Zo verscheen er recentelijk al een artikel op FilmTotaal waarin hij zegt interesse te hebben in het maken van een derde Kill Bill-film. De vorige twee delen werden erg goed onthaald en Tarantino vertelde zelf al eerder er eigenlijk een trilogie van te willen maken.

Ander idee
Recentelijk liet hij weten echter ook graag een remake van First Blood te maken, de eerste film uit de bekende Rambo-reeks. Tarantino zou zich daarvoor baseren op het oorspronkelijke boek van David Morel, dat volgens de regisseur ook helemaal anders is dan de film.

Zo zegt Tarantino: ''Ik zou het boek maar wat graag verfilmen. Ik weet ook al wie ik dan voor het project zou willen hebben: Kurt Russell als de sheriff en Adam Driver als Rambo. Ik heb het boek al meerdere malen gelezen en elke keer sta ik weer versteld van alle fantastische dialogen''.

Wat te verwachten?
Ondanks het feit dat Tarantino nog niet zo heel lang geleden zei even te willen wachten met het maken van zijn laatste film, lijkt het hem toch al bezig te houden. Buiten een Kill Bill 3 of een First Blood-remake doet ook al langere tijd het gerucht de ronde dat zijn laatste project een Star Trek-film wordt.

Hopen jullie dat de regisseur voor een van deze drie projecten gaat of toch liever iets geheel nieuws?

NieuwsFilm

meest populair