Eindelijk details over de langverwachte 'Batgirl'-film

Eindelijk details over de langverwachte 'Batgirl'-film

We weten eindelijk wat meer over Batgirl.

Er lijken nieuwe en intrigerende details rond de personages van Batgirl onthuld te zijn. Dat gebeurde via de site The Illuminerdi, dat een en ander zegt te weten over de leeftijd van de acteurs die Barbara en Jim Gordon moeten spelen. En we weten mogelijk wie de schurk wordt.

De Batgirl-film is reeds lange tijd in de maak. Christine Hodson schrijft nu aan het scenario en Bilall Fallah en Adil El Arbi zijn aangesteld als regisseurs. Daarmee krijgt de DC Comics-film langzaam vorm. Het wordt trouwens geen bioscoopfilm, maar eentje ontwikkeld voor streamingdienst HBO Max.

De personages
Wat Barbara Gordon betreft, schijnt Warner Bros. te zoeken naar een actrice van begin twintig. Voor de rol van Commissioner Jim Gordon zoekt men naar verluidt een wat oudere acteur van ergens in de vijftig. Het gaat ook om een "sterk ondersteunend personage".

Wat de grote schurk betreft, zoekt men naar verluidt naar een acteur van tussen de vijftig en zestig.

Hij is volgens The Illuminerdi een "ontevreden brandweerman". Dat klinkt een beetje als Firefly, de eerste schurk waar Barbara het in de Batgirl: Year One-comics tegen op nam.

Wat het wordt is nog even afwachten, maar de opnames van de film zouden al in november beginnen.

NieuwsFilm

meest populair