Marvel-fans zijn nu al helemaal gehypet door 'Wolverine'-tease van Hugh Jackman

Marvel-fans zijn nu al helemaal gehypet door 'Wolverine'-tease van Hugh Jackman

Keert de acteur toch terug als Logan?

Hugh Jackman rondde zijn tijd als Wolverine af met de film Logan. Maar hij zette heel wat fans van de X-Men aan het denken met een stel Instagram Stories.

Hoewel niets officieel is, horen we al tijden dat Spider-Man: No Way Home acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield mogelijk terugbrengt als Peter Parker. Zo bezien is het niet onwaarschijnlijk dat ook andere acteurs uit het verleden hun Marvel-rollen weer zullen vervullen. Zo weten we dat Patrick Stewart een gesprek voerde met Marvel-baas Kevin Feige over een mogelijke terugkeer als Charles Xavier.

Heel enthousiaste fans
Op Instagram deelde de X-Men acteur iets van de Wolverine-fanart van BossLogic. Vervolgens kwam hij ook nog met een oude foto van hemzelf en Marvel-baas Kevin Feige tijdens de Comic-Con.

Zo bezien is het niet gek dat er heel wat speculatie is over een mogelijke terugkeer van Jackman als Wolverine. Het zou een bijzonder grote cameo zijn die de X-Men echt zou kunnen lanceren in de Marvel-franchise.

Wellicht dat zo'n terugkeer er ook wel in zit, als we straks Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien krijgen. We doen een greep uit de reacties van fans:



NieuwsFilm

meest populair