Oorlogsfilm 'The King's Man' gaat los in explosieve beelden

Oorlogsfilm 'The King's Man' gaat los in explosieve beelden

Het derde deel in de reeks.

Pas over een half jaar kun je The King's Man in de bioscoop gaan kijken. 20th Century Fox heeft de film nu al vanaf ongeveer november 2019 op de plank liggen, maar de fans van de reeks moeten echt tot december nog even geduld hebben.

De prequelfilm van Matthew Vaughn, die volgt op Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017, volgt dit keer niet Gary "Eggsy" Unwin, maar onder meer Ralph Fiennes als Orlando Oxford, Gemma Arterton als Polly, Djimon Hounsou als Shola en Harris Dickinson als Conrad.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog
Ook met rollen voor Rhys Ifans, Harris Dickinson, Joel Basman, Daniel Brühl, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci en Tom Hollander speelt deze derde film in de reeks zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen.



Vanaf 22 december in de bioscoop
In The King's Man lijkt het erop dat de meest verschrikkelijke tirannen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert het nieuw opgerichte The King's Man de wereld te redden.

NieuwsFilm

meest populair