'Wonder Woman 3' moet er zo snel mogelijk komen

'Wonder Woman 3' moet er zo snel mogelijk komen

De makers werken druk aan het project.

Nu we weten dat Patty Jenkins de film Star Wars: Rogue Squadron als haar volgende project beschouwt, lijkt het erop dat we er rekening mee moeten houden dat Wonder Woman 3 nog heel wat jaren op zich laat wachten.

De eerste feature film die zich in het sterrenstelsel ver, ver weg en lang geleden afspeelt sinds de conclusie van de Skywalker Saga in december 2019, komt pas in december 2023 uit in de bioscoop. En daarmee lijkt het erop dat de terugkeer van Gal Gadot als Diana Prince nog wel even op zich laat wachten.

Jaren later
Na het grote succes van de eerste Wonder Woman-film, lijkt het erop dat we nog wel even moeten wachten op de derde in de reeks.

Producent Charles Roven kwam met een kleine update en vertelde dat de film wel prioriteit heeft bij filmstudio Warner Bros.: "We beginnen nu iets in elkaar te zetten. We gaan een zekere richting inslaan. Het is zeker ook iets dat we willen realiseren."

De vraag is dus met name hoelang we moeten wachten tot de film te zien zal zijn. Vermoedelijk ergens in 2024 op z'n vroegst, maar 2025 lijkt waarschijnlijker.

NieuwsFilm

meest populair