Marvel nodigt fans uit voor terugkeer naar bioscoop met nieuwe trailer 'Black Widow'

Marvel nodigt fans uit voor terugkeer naar bioscoop met nieuwe trailer 'Black Widow'

Vanaf morgen is de film ook te streamen.

Marvels Black Widow draait vanaf deze week in de bioscoop. Met een nieuwe trailer nodigt de studio al zijn fans uit om de superheldenfilm op het witte doek te komen bekijken.

Hoewel Marvel-fans de afgelopen maanden niks tekort zijn gekomen dankzij series als WandaVision, is het toch alweer even geleden dat zij een film van de studio in de bioscopen hebben kunnen bekijken. Black Widow is Marvels eerste blockbuster die sinds het uitbreken van de coronapandemie verschijnt.

En de studio hoopt natuurlijk dat een hoop mensen de film zullen bekijken, daarom heeft Marvel een gigantische promotiecampagne opgestart. Vandaag verscheen er wederom een trailer waarin Marvel laat weten de fans weer te hopen mogen verwelkomen in de bioscoopzalen.



In het kort
In Black Widow wordt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) herenigd met haar oude Russische spionnenfamilie. Samen met onder meer haar nepzus Yelena (Florence Pugh) nemen ze het op tegen Taskmasker en een heel leger aan gehersenspoelde black widows.

Black Widow - een prent van de Australische filmmaakster Cate Shortland (Berlin Syndrome) - is sinds gisteren in de Nederlandse bioscopen te zien en vanaf morgen ook met VIP-toegang te bekijken op streamingdienst Disney+.

NieuwsFilm

meest populair