Is Scarlett Johansson nou wel of niet klaar met het Marvel-universum?

Is Scarlett Johansson nou wel of niet klaar met het Marvel-universum?

De actrice vertelt over de mogelijke toekomst die ze heeft binnen het MCU.

Het begint erop te lijken dat Black Widow dan eindelijk echt het afscheid van Scarlett Johansson van het Marvel-universum is. De actrice is in elk geval voorlopig niet van plan terug te keren.

Na een decennium in het Marvel-universum is dat misschien niet eens zo heel gek om te denken. Vanaf vandaag, 9 juli, kan je de film streamen op Disney+ of in de bioscoop kijken. Mocht je 'm via Disney+ kijken, kost 't tijdelijk 21,99 euro om te kijken.

Laatste film
In Black Widow is Natasha Romanoff op de vlucht, nadat ze de Sokovia Accords overtreden heeft. En dus zien we hoe ze probeert te overleven. Tegelijk ontmoet ze mensen uit haar duistere Russische verleden.

Tijdens een interview met Variety ging actrice Johansson uitgebreid in op de vraag of er hierna nog iets is om te vertellen.

"Ik heb nooit het gevoel dat mijn werk af is. Ik bedenk altijd aan nieuwe manieren om tekst uit te spreken van films die ik 10 jaar geleden heb gemaakt. Ik ben echt tevreden met het werk dat ik het afgelopen decennium en een beetje verricht heb voor Marvel. Maar ik heb ook het gevoel dat ik nu op mijn hoogtepunt stop, met een film waar ik ook echt trots op ben," aldus Johansson.

"Mijn gevoel is dat mijn werk met Natasha klaar is, als zoiets bestaat. Ik heb veel facetten van haar verkend en het gevoel dat het offer dat ze maakte voor haar beste vrienden, er een was dat ze actief en vastbesloten maakte."

NieuwsFilm

meest populair