'The Simpsons Movie' krijgt inderdaad mogelijk een vervolg

'The Simpsons Movie' krijgt inderdaad mogelijk een vervolg

Al Jean over een mogelijk vervolg op The Simpsons Movie.

Al Jean wil voorlopig geen tweede The Simpsons Movie maken. Hij wil dat zijn film niet exclusief op een streamingdienst uitkomt en vindt het dus het wachten waard tot de bioscopen weer echt open gaan. Maar is er gesproken over een vervolg?

Hoewel The Simpsons de langst lopende animatieserie in de Verenigde Staten is - sinds 1989 is de boel te zien - kreeg de franchise pas één bioscoopfilm. Die kwam in 2007 uit.

Een tweede film
In die eerste film kregen we te zien hoe Homer per ongeluk de watervoorziening van Springfield vergiftigt. Terwijl het stadje in quarantaine zit en onder een grote koepel woont, moet de familie Simpson samenwerken om iedereen te redden.

Heel wat fans hoopten enorm op een tweede film, en nu blijkt dat hier ook echt naar gekeken werd voordat de coronapandemie uitbrak.

"We hadden het er heel veel over voor de pandemie," begon Jean. "En nu wil ik vooral voorzichtig zijn en kijken hoe films en dan specifiek animatiefilms, weer terugkeren. We willen echt dat het een bioscoopfilm wordt, want dat was ook echt het doel van de eerste film."

NieuwsFilm

meest populair