'Black Widow' eindelijk in de bioscoop maar vanaf wanneer kan je 'm gratis streamen op Disney+?

'Black Widow' eindelijk in de bioscoop maar vanaf wanneer kan je 'm gratis streamen op Disney+?

Vandaag laten we je weten wanneer je Black Widow voor niets kan kijken op Disney+.

Vanaf vandaag kan je de eerste Marvel-film van Phase Four zien: Black Widow. Hoewel deze in de bioscoop draait, is 'ie ook op Disney+ te zien. Maar daar betaal je momenteel 21,99 euro om de film te mogen streamen. Gelukkig hoef je niet eens zo heel lang te wachten tot je 'm gratis kan zien.

De film is dus vanaf vandaag, 9 juli, op Disney+ te streamen. Het duurt daarna niet eens zo heel lang meer tot je 'm gratis kan zien op de streamingdienst. Vanaf 9 oktober 2021 is de film namelijk voor niets te zien op Disney+.

Black Widow
De film Black Widow had meer dan een jaar geleden te zien moeten zijn. Helaas brak de coronapandemie uit en werd de film om ons allemaal bekende reden uitgesteld. Gelukkig is 't nu eindelijk zover en komt er een hybride release vanuit Disney en Marvel Studios.

Black Widow duikt in het verleden van Natasha Romanoff. We ontmoeten de mensen uit haar verre verleden, uit de Red Room, waar ze opgeleid werd tot een meedogenloze huurmoordenaar. En ze gaat op een missie om de Red Room en het bijbehorende opleidingsprogramma voor eens en voor altijd een halt toe te roepen.

Op RottenTomatoes is de film 'certified fresh', met een rating van 81 procent op basis van 227 recensies. De consensus luidt als volgt: "De dieperliggende thema's van Black Widow gaan allemaal verloren in de actie, maar het blijft een solide en onderhoudend standalone avontuur dat afgerond wordt door een bijzonder sterke ondersteunende cast."

NieuwsFilm

meest populair