'Guardians of the Galaxy'-actrice Karen Gillan over script derde film: "Ik moest huilen"

'Guardians of the Galaxy'-actrice Karen Gillan over script derde film: "Ik moest huilen"

James Gunn lijkt weer een sterke film voor de Marvel-fans in petto te hebben.

Karen Gillan is vol lof over het script dat regisseur James Gunn voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft geschreven. De actrice denkt zelfs dat die film het sterkste deel van de franchise gaat worden, zo zegt ze in een interview met Collider.

Gillans Nebula begon als duidelijke schurk in het Marvel Cinematic Universe die het vuile werk deed voor haar vader Thanos. Later bleek de gekwetste en diep getraumatiseerde zus van Gamora toch een goed hart te hebben en hielp ze zelfs mee in de strijd tegen de gestoorde Titaan.

De derde film liep eerder een flinke vertraging op, maar Gunn heeft al laten weten dat hij het script daardoor niet echt heeft hoeven aanpassen.

Gillan heeft het script al mogen lezen en is behoorlijk onder de indruk van Gunns plannen voor het derde deel.

"Ik las het script samen met Pom Klementieff [de actrice van Mantis]", begint Gillan. "We moesten allebei huilen en lachen. Er waren absoluut tranen. Het is geweldig".

Gillan meent dat de film op basis van het script dat deze zomaar eens het beste deel zou kunnen worden. "Ik denk dat dit James' sterkste werk is binnen de franchise. Het is briljant, emotioneel, grappig en bevat alle dingen die je in een script terug wilt zien".

NieuwsFilm

meest populair