'Zack Snyder's Justice League' krijgt toch een vervolg, maar niet hoe je denkt

'Zack Snyder's Justice League' krijgt toch een vervolg, maar niet hoe je denkt

Er komt een vervolg in de vorm van comics.

Fans van Zack Snyder proberen het vuur op te stoken rond zijn Justice League-trilogie. De kans dat ze slagen nog iets nieuws aan film gemaakt te krijgen is klein, maar meer materiaal kan er wel komen.

Duidelijk is dat het SnyderVerse niet alleen voor filmstudio Warner Bros. klaar is, Snyder heeft ook heel wat anders op zijn bord. Zo werkt hij aan de Army of the Dead-franchise voor Netflix, animatieserie Twilight of the Gods en de sc-fi film Rebel Moon.

Het verhaal vertellen
Een recente tentoonstelling die zich focust op Zack Snyder's Justice League verscheen in Austin, Texas. En nadat een groepje fans daar langsging, zijn ze aan de slag gegaan met een interessant project.

De fans maken namelijk gebruik van The Dreamscapes of Zack Snyder's Justice League, dat bestaat uit storyboards van de hand van Snyder, Jim Lee en Geoff Johns, en maken er een motion comic van.

Extra mooi is dat ze ook onder meer Harry Lennix (als Martian Manhunter) en Ray Porter (als Darkseid) hebben weten te strikken. En voor de comic gebruiken ze de talenten van comic book artist en colorist Mariano De Venezia en de 18-jarige VFX-tovenaar Luis Bedregal.

De motion comic zal het verhaal van de geplande Justice League-trilogie vertellen.

NieuwsFilm

meest populair