Ben Affleck neemt nu ook al dochter Jennifer Lopez (13) mee op pad

Ben Affleck neemt nu ook al dochter Jennifer Lopez (13) mee op pad

De relatie van de twee beroemdheden is inmiddels bloedserieus.

Ben Affleck was deze week op stap met zijn kinderen. Niet zo heel bijzonder zou je denken, maar dat was het toch wel. De acteur had namelijk ook een van de kinderen van zijn vriendin Jennifer Lopez bij. Zouden de twee verliefde sterren al plannen hebben om te gaan samenwonen?

De relatie van Affleck en Lopez is overduidelijk bloedserieus. De twee hebben elkaar na hun eerdere breuk in 2004 weer helemaal gevonden. Affleck en Lopez gaan niet alleen zelf meer op date, maar ondernemen ook allerlei leuke uitjes met hun kinderen uit hun eerdere huwelijken.

Zondag werd Affleck gespot met zijn zoon Samuel, dochter Seraphina én Emme, de dertienjarige dochter van Lopez, die je op de foto's herkent aan haar gave blauwe haar.

Het gezelschap ging dus als een echt gezin op pad en dat toont alleen maar aan dat Affleck en Lopez echt serieuze plannen hebben richting toekomst.

Affleck had overigens zijn handen vol. Niet omdat de kinderen vervelend waren, maar omdat hij zijn handen vol met snacks en een beker frisdrank had. De acteur was duidelijk even wat lekkere snacks halen met zijn (stief)kids.

Max, de zoon van Lopez, was niet van de partij. De zangeres zelf ook niet. Wel had Affleck een hele entourage aan personeel mee.

NieuwsFilm

meest populair