David Harbour (Black Widow) heeft 'perfect' script in gedachten voor Red Guardian-solofilm

David Harbour (Black Widow) heeft 'perfect' script in gedachten voor Red Guardian-solofilm

Hij zint op wraak...

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over David Harbour's Red Guardian. De acteur is op dit moment te zien in Black Widow en hoopt in de toekomst terug te mogen keren voor andere Marvel-projecten. Nu laat hij zich uit over wat hij zou willen zien.

In Black Widow speelt Red Guardian een Russische supersoldaat. Hij is ook een soort van vaderfiguur voor Scartett Johansson's Natasha Romanoff. Hij wil dus op een iemand wraak nemen na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Niet verder lezen als je de laatstgenoemde film nog niet hebt gezien!

Wraak
Harbour liet zich uit over verschillende scripts waar hij wel voor zou terug willen keren. Zo zegt de acteur: ''Ik heb twee ideeën. Eentje ervan is een jonge Red Guardian-film, waar je hem ziet in de kracht van zijn leven. Ik denk dat dat heel interessant kan zijn''.

''Maar het lijkt me ook mooi om door te gaan met het verhaal dat Red Guardian deelt met Natasha. Het is duidelijk dat de twee een sterke band hebben. Wanneer Red Guardian erachter komt dat Hawkeye haar heeft 'laten sterven', en misschien dat hij het verhaal ietwat anders te horen krijgt, zint hij op wraak. Het lijkt me een gaaf idee dat Red Guardian dan dus achter Clint Barton aangaat!''

De vraag is natuurlijk of het er nog van komt. Harbour zei namelijk zelf al dat hij maar een contract had gekregen voor een enkele film en dat Marvel al genoeg nieuwe projecten op de agenda heeft staan.

NieuwsFilm

meest populair