Eerste recensies 'Gunpowder Milkshake': De moeite van het kijken waard?

Eerste recensies 'Gunpowder Milkshake': De moeite van het kijken waard?

Is de nieuwste film van de streamingdienst wel de moeite waard?

De eerste recensies van Prime Video-film Gunpowder Milkshake zijn binnen. Je kan 'm streamen vanaf 5 november, dus we moeten nog wel een tijdje wachten op de release van de film.

In Gunpowder Milkshake volgen we Sam. Zij werd door haar moeder Scarlet verlaten toen ze 12 jaar oud was. Sam werd vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waar haar moeder voor werkte. Vijftien jaar later is ze zelf ook een moordenares van The Firm, maar haar loyaliteit komt in het geding als ze een achtjarig meisje moet beschermen.

De recensies
In dit artikel vertellen we je wat je van de film kan verwachten: is hij de moeite van het streamen waard? Daarvoor kijken we naar een hele rits recensies.

Bloody Disgusting: "De film steunt heel sterk op zijn vrouwelijke hoofdpersonen en vermaakt zich duidelijk, met een hele rits goed gemaakte actiemomenten."

Indiewire: "De suikerbom die Gunpowder Milkshake vergezelt is zoet genoeg om zijn plek te bewijzen in het snelgroeiende sub-genre, met een kers bovenop."

The Globe and Mail: "Deze schietgrage nietsheid is als een fetish verkleed in de cosplay van gelijkheid. De vrouwen zijn geen personages om je om te bekommeren, maar stukken om gedood te worden en te doden."

The Hollywood Reporter: "Hoewel de film zeker zijn momenten heeft, biedt deze weinig interessants voor zijn hoofdrolspelende dames om te doen. Het voelt als een comic-verfilming die alleen geschreven is om te verkopen aan een filmstudio die naarstig zoekt naar materiaal."

AV Club: "De nieuwigheid van een film met een indrukwekkend vrouwelijk ensemble verwelkt niet, zelfs als Gunpowder Milkshake voelt alsof deze hooguit het oppervlak raakt van wat zijn hoofdrolspelers kunnen."

NieuwsFilm

meest populair